Viksängsvägen 11, 152 59 Södertälje

Om oss

Vi brinner för att skrota bilar och ta till vara på alla delar med ansvar och eftertanke.

Bilskrot i Stockholm för allas väl

Du vill skrota bilen i Stockholm och funderar kanske på att helt enkelt lämna den någonstans där den sakta kan rosta bort. Men inte ska du behöva göra något olagligt för att det verkar så krångligt att skrota bilen. Kontakta oss för att få ersättning såväl som hämtning och korrekt hantering. Vi jobbar effektivt, smidigt och säkert!

Vi erbjuder:

  • God ersättning
  • Hämtning
  • Tillgång till bildelar, fälgar och däck

Vi tar till vara på bildelar

När vi demonterar en bil för att skrota den så går inget till spillo. Bildelar i gott skick kan säljas åter vilket är bra för miljön såväl som för dig som vill ha billiga bildelar!

Hitta det du behöver hos oss

Om du är på jakt efter billiga delar till din bil så är chansen god att vi har det som du behöver. Hör av dig för att spara pengar på bildelar i Stockholm!

Billiga fälgar och däck i Stockholm

Vi kan också erbjuda billiga fälgar och däck i Stockholm. Bra däck till bråkdelen av priset du får från en däckverkstad är fullt möjligt hos oss.

Vilka är Stockholm Bilskrot?

Stockholm Bilskrot är i grund och botten ett gäng som har som mål att ta hand om bilskrotning på ett säkert och effektivt sätt. Vi tycker att det är viktigt att hantera skrotning av bil med tanke på miljö men också med tanke på återvinning.

Vi tjänar på att ta till vara på bildelar, däck och fälgar och det gör du med. Du som skrotar bil i Stockholm drar nytta av vår kompletta tjänst. Du får ersättning samtidigt som du slipper tänka på alla regler som gäller för en korrekt bilskrotning. Vi sköter allting enligt bilskrotskonstens alla regler.

När vi är klara så kan vi erbjuda billiga bildelar, däck och fälgar till mycket goda priser. Du som behöver nya delar till din bil har också mycket att tjäna på att kontakta oss. Vi vet vad du är ute efter och gör vårt yttersta för att hjälpa till.

Har du frågor om att skrota bilen i Stockholm?

Bilskrot i Stockholm och allt vad detta innebär är vår passion. Kontakta oss så pratar vi mer om vad du behöver hjälp med!